Прикажувам 1–9 од 20 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Медицинска униформа 2001 (сина)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел блуза која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2001 (светло виолетова)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел блуза која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2001 (розова)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел блуза која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2001 (бела)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел блуза која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2001 (виолетова)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел блуза која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2001 (зелена)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел блуза која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицински краток мантил со кратки ракави и ревер јака

Медицински краток мантил со кратки ракави и ревер јака. Закопчување со нерѓосувачки такми, изработен од мешавина на памук и полиестер.

Медицински краток мантил со кратки ракави и руска јака

Медицински краток мантил со кратки ракави и со руска јака. Закопчување со нерѓосувачки такми, изработен од мешавина на памук и полиестер.

Медицински краток мантил со ревер јака

Медицински краток мантил со ревер јака и закопчување со нерѓосувачки такми, изработен од мешавина на памук и полиестер.