Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Медицински краток мантил со кратки ракави и ревер јака

Медицински краток мантил со кратки ракави и ревер јака. Закопчување со нерѓосувачки такми, изработен од мешавина на памук и полиестер.

Медицински краток мантил со кратки ракави и руска јака

Медицински краток мантил со кратки ракави и со руска јака. Закопчување со нерѓосувачки такми, изработен од мешавина на памук и полиестер.

Медицински краток мантил со ревер јака

Медицински краток мантил со ревер јака и закопчување со нерѓосувачки такми, изработен од мешавина на памук и полиестер.

Медицински краток мантил со руска јака

Медицински краток мантил со руска јака и закопчување со нерѓосувачки такми, изработен од мешавина на памук и полиестер.

Медицински долг мантил со ревер јака

Медицински долг мантил со ревер јака и закопчување со нерѓосувачки такми, изработен од мешавина на памук и полиестер.

Медицински долг мантил со руска јака

Медицински долг мантил со руска јака и закопчување со нерѓосувачки такми изработен од мешавина на памук и полиестер.