Прикажувам 1–9 од 42 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Медицинска капа 8002 (сина)

Медицинска капа изработена од памук и полиестер со ластик за полесно прилагодување на главата.

Медицинска капа 8002 (розова)

Медицинска капа изработена од памук и полиестер со ластик за полесно прилагодување на главата.

Медицинска капа 8002 (светло сина)

Медицинска капа изработена од памук и полиестер со ластик за полесно прилагодување на главата.

Медицинска капа 8002 (виолетова)

Медицинска капа изработена од памук и полиестер со ластик за полесно прилагодување на главата.

Медицинска капа 8002 (зелена)

Медицинска капа изработена од памук и полиестер со ластик за полесно прилагодување на главата.

Медицинска капа 8002 (бела)

Медицинска капа изработена од памук и полиестер со ластик за полесно прилагодување на главата.

Медицинска униформа 2005 (сина)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и ракавите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2005 (розова)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и ракавите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2005 (виолетова)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и ракавите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.