Прикажувам 1–9 од 24 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Медицинска униформа 2005 (сина)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и ракавите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2005 (розова)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и ракавите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2005 (виолетова)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и ракавите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа 2005 (тегет)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и ракавите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа К2002 (тегет)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и џебовите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа К2002 (сина)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и џебовите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа К2002 (светло сина)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и џебовите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа К2002 (светло виолетова)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и џебовите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.

Медицинска униформа К2002 (зелена)

Медицинска униформа изработена од мешавина на памук и полиестер. Горен дел благо струкирана блуза со комбинација на бои во делот на вратниот изрез и џебовите која нуди комфортност при работењето. Долен дел панталони со два предни џеба и ластик на појасот.