Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Медицински краток мантил со кратки ракави и ревер јака (струкиран)

Медицински краток мантил со кратки ракави и руска јака, благо струкиран. Изработен од мешавина на памук и полиестер и закопчување со нерѓосувачки такми.

Медицински краток мантил со кратки ракави и руска јака (струкиран)

Медицински краток мантил со кратки ракави и руска јака, благо струкиран. Изработен од мешавина на памук и полиестер и закопчување со нерѓосувачки такми.

Медицински краток мантил со ревер јака (струкиран)

Медицински краток мантил со ревер јака, благо струкиран. Изработен од мешавина на памук и полиестер и закопчување со нерѓосувачки такми.

Медицински краток мантил со руска јака (струкиран)

Медицински краток мантил со руска јака, благо струкиран. Изработен од мешавина на памук и полиестер и закопчување со нерѓосувачки такми.

Медицински долг мантил со руска јака (струкиран)

Медицински долг мантил со руска јака, благо струкиран. Изработен од мешавина на памук и полиестер и закопчување со нерѓосувачки такми.