ОСТАНАТИ ДЕЈНОСТИ

Нашата призводствена линија нуди широк  асортиман на работна облека и други  додатоци  за повеќе дејности меѓу кои прехрамбена индустрија, пекари, продажба на бели пецива (трговски услужни дејности) и месни производи, рибарници, фризерски и козметички салони.

Врвниот квалитет на изработка од високо квалитетни ткаенини, дава чувство на удобност и практичност на работното место. Високиот процент на  памук и полиестер во составот на ткаенините, со одлична отпорност на околните (специфичните) влијанија, ја прават нашата работна облека идеален избор за специфичните работни средини.

Вниматело дизајнирана, квалитетно изработена, практична и лесна за одржување, ги задоволува стандардите и специфичните професионални потреби.