ГАСТРО ОБЛЕКА

Нашата колекција за готвачи нуди широк избор на модели и додатоци, дизјнирани за вистинските угостителски професионалци.

Изработена од ефикасни, сертифицирани ткаенини со висок квалитет и напредна технологија на производство, гарантира удобност и чувство на ладење во топлата работна средина.

Конструирана од памук и полиестер, со претходно тестирање на издржливост, нашата облека за готвачи, достапна во модели од класичен до модерен дизајн, ги задоволува најстрогите барања на корисниците.

Намалете го напорот на работното место, така што ќе се чувствувате комфорно и лесно носејќи ги нашите модели од колекцијата за готвачи по најдобра цена и оптимален квалитет.