МЕДИЦИНСКА ОБЛЕКА

Нашата колекција на медицинска облека нуди широк избор на модели на медицински униформи за сите профили на здравствени работници.

Во  нашата понуда се опфатени дводелна комбинација на медицински блузи и панталони во повеќе бои, како и  медицински мантили, изработени од висококвалитетен сертифициран материјал, конструирани претежно од памук, или комбинација на памук и полиестер, што ја прават удобна, пријатна и лесна за одржување

Намалете го напорот на работното место, така што ќе се чувствувате удобно и лесно носејќи ги нашите модели на медицински одела, за чиј врвен квалитет гарантираме.