РАБОТНА ОБЛЕКА

 

Колекцијата работна облека нуди широк асортиман на модели и додатоци, погодни за многу намени и различни дејности.

Врвниот квалитет на изработка од високо квалитетни ткаенини и напредна техника на производство, овозможува удобност и безбедност на работното место. Перформансите на високиот процент на памук и полиестер, со одлична отпорност на парање и триење, ја прават нашата работна облека идеален избор за најтешките работни средини.

Вниматело дизајнирана, квалитетно изработена, практична и лесна за одржување, нашата колекција на работна облека ги задоволува и најпребирливите вкусови по најдобра цена.