Контакт

АДРЕСА:

ул. Енгелсова бр. 31
Штип, Македонија

ТЕЛЕФОН:

+389 70-210-918

EMAIL

euronova2006@gmail.com

WEBSITE

www.euronova.mk

Добиј одговор на сите твои прашања во врска со нашите производи!

Информациони прашања

Често поставувани прашања

Како да нарачам и како можам да ја платам нарачката?

Нарачка може да направите преку телефон (+389 70 210 918) или емаил (euronova2006@gmail.com).

Нарачката може да ја платите при самата достава на нарачаната адреса на курирот или на овлатеното лице од нашата компанија.

Во кои градови се врши достава?

Доставата се врши во сите градови на територијата на Република Северна Македонија.

Дали се врши доплата за испораката?

Доколку испораката се врши по пошта има доплата , а доколку испораката се врши од страна на овластено лице од нашата компанија нема доплата.

За колку време ќе биде доставена нарачката?

Нарачката ќе биде доставена во рок од 2 до 3 работни дена.

Дали има можноста за замена на производот?

Доколку е во првобитната состојба, производот може да се замени во рок од 1-2 работни дена од добивањето на нарачката.

Контактирајте не за дополнителни информации