Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Дводелно работно одело (комплет-сиво)

Панталона со прерамки со ластик на половината и седум функционални џебови.

Дводелно работно одело (комплет)

Дводелно работно одело. Горен дел јакна со два нашивни џебови и два џеба во пределот на градите, долен дел панталона со прерамки со ластик на половината и седум функционални џебови.